WILSON PRO STAFF CONTROL 2.0 2022

Racketspecialisten
1 695 KR 2 500 KR Visa deal

Köp denna produkt hos Racketspecialisten till kampanjpris.

Riktigt snygg padelracket med fin specifikation.

Här är en riktigt spännande nyhet från Wilson 2022.

Denna modell är något mjukare än Pro Staff/Pro Staff Tour vilket passar majoriteten av utövare.

Wilson Pro Staff Control 2.0 har en rund form vilket gör den väldigt förlåtande så att även bollträffar längre ut mot ramen erbjuder bra fart/kontroll och träffkänsla. Den topplätta balansen gör det väldigt lättmanövrerat samt bidrar till ytterligare kontroll i slagen.

Detta padelracket har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart, kontroll och känsla i slaget. Racketen reducerar vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Här finner du en riktigt skön kontrollinriktad padelracket.

Ramen är uppbyggd av kolfiber för att göra det mer påkostat, mer slitstarkt vid kontakt med väggar/glas samt mer stabilt i sin helhet. Även slagytan på detta padelracket är uppbyggt av Wilsons påkostade kolfibermaterial för härlig kontroll i det lugna spelet och genererar även mer fart då du väl trycker på i offensiven. Vi tycker även att en kolfiberslagyta gör träffkänslan mer direkt och solid.

Wilson Pro Staff Control 2.0 är fullproppad med flera av Wilsons teknologier:

– Precision Foam
En lite styvare typ av kärna som ska erbjuda härlig kontroll vid det lite lugnare spelet men som även ska ha bra access till fart, speciellt då du trycker på ordentligt i offensiva volleys eller hårda smashar.

– Carbon Fiber Face
Slagytan består påkostat kolfiber från Wilson för en härlig och solid träffkänsla.

– Tri-Hex Grip
Struktur på slagytan som erbjuder bättre grepp på bollen vid bollträff. Detta gör att det blir mer effekt vid tillexempel kickade smashar eller offensiva volleys då du inte vill att bollen ska studsa upp för mycket för din motståndare.

Vi på Racketspecialisten rekommenderar detta padelracket till en väldigt bred målgrupp där allt ifrån nybörjare till avancerade spelare som söker ett padelracket med fokus på kontroll kan hitta sin nya racketvän i Pro Staff Control 2.0.

Levereras med ”wrist strap” för att skydda racketen samt medspelare från skador om racketen skulle råka glida ur handen.

Ram: Kolfiber
Slagytan: Kolfiber
Kärna: Precision Foam (lite styvare)

WILSON PRO STAFF CONTROL 2.0 2022
WILSON PRO STAFF CONTROL 2.0 2022
1 695 KR 2 500 KR
padelfynd.se
Logo