ZERV King Pro Padel Bag Black/Brown

PadelXpert
SEK 750,00 1.499,00 Visa deal

Gör en fin deal på denna produkt hos PadelXpert under rean.

Fantastisk padelväska i topp-material från ZERV. Väskan består av två termofack, ett stort fack, ett separat ventilerat skofack, blixtlåsficka på sidan och mycket mer!

ZERV padelväska med mycket plats och praktiska fack för ALL din padelutrustning

Önskar du en padelväska med plats för all din utrustning, samtidigt som du får optimalt skydd? -Då är Zerv King Pro Padel Bag någonting för dig!

Väskan har ett stort huvudfack med plats för kläder, handdukar, bollar osv. Det stora huvudfacket har även tre nät-fickor där du kan förvara lindor, protectors och andra småsaker som enkelt kan gömma sig i det stora facket. Det finns dessutom en extra blixtlåsficka som är perfekt för förvaring av personliga tillhörigheter.

Zerv king pro har två termofack, där man tryggt och säkert kan förvara sina racketar. Termofacket ger det mest optimala skyddet av racketarna och därmed skadas de inte av temperatursvängningarna i luften runt omkring.

Den ena sidan av väskan har en blixtlåsficka där du kan förvara mindre saker.

Väskan har ett separat ventilerat skofack. Här farvaras skorna separat från all annan utrustning och tillbehör. Därmed skyddas din utrustning bättre, samtidigt som lukten från sura skor i väskan minskas, då det finns ventilationshål i skofacket.

Padelväskan kan transporteras på ryggen med hjälp av de två justerbara axelremmarna. De 6 ergonomiska vadderade kuddarna i rygger säkerställer att du får en stöttande och bekväm väska, när den transporteras.

Padelväska – Bekväm och rymlig

Zerv king pro padelväska med plats för all den utrustning du behöver till träning och match. Den garanterar optimalt skydd av din utrustning i de separata facken på väskan.

ZERV King Pro Padel Bag Black/Brown
ZERV King Pro Padel Bag Black/Brown
SEK 750,00 1.499,00
padelfynd.se
Logo