DoPadel Aquarius

Nordic Padel
2795.00kr 3495.00kr Visa deal
Visa kod

Passa på att göra en bra deal på denna produkt hos Nordic Padel.

Det Göteborgsbaserade varumärket DoPadel levererar högkvalitativa, handgjorda, padelracketar som är tillverkade i en av Spaniens mest ansedda fabriker – i en skandinavisk och stilren design. Racketarna är dessutom utrustade med en patenterad gummiyta som reducerar vibrationer och bidrar till ökad spin i slagen.

DoPadel Aquarius 2022 är en ny toppmodell från DoPadel där de har skapat padelracket med en fin kontrollkänsla och som ger spelaren fördelar både offensivt och defensivt. Slagytan i racket är utveklat i två lager, ett i 12k kolfiber och ett i 3k kolfiber, detta gör att racket ger en skön känsla i det mjukare spelet samtidigt som det svarar upp fint när du väljer att trycka på. Vidare har racket en hårdare kärna, benämnd Eva Foam Hard. Detta bidrar till en ökad precision och även fart, men det ställer också högre krav på att du själv kan sätta fart i bollen.

Tillsammans med en droppform och medel balans är detta racket ett grymt val för den lite mer avancerade spelaren pelaren som söker ett racket med fin kontroll i det defensiva spelet men som också vill ha ett racket som svarar upp i offensiven.

Vikt: 350-365 gram
Form: Dropp
Balans: Medel
Ramprofil: 38mm
Kärna: Eva Foam Hard
Träffyta: Goma, patenterade gummiytanMaterial: 12K kolfiber & 3k kolfiber
Fodral: Ingår ej

DoPadel Aquarius
DoPadel Aquarius
2795.00kr 3495.00kr
padelfynd.se
Logo