WILSON BLADE HYBRID 2.0 2022

Racketspecialisten
1 795 KR 2 400 KR Visa deal

Köp denna produkt hos Racketspecialisten till kampanjpris.

Läcker padelracket i populära Bladeserien från Wilson.

Här är en riktigt spännande nyhet från Wilson 2022. Blade Hybrid 2.0 är ett padelracket som vänder sig till en bred målgrupp spelare som söker en härlig mix mellan fart och kontroll.

Ramen är uppbyggd av kolfiber för att göra det mer påkostat, mer slitstarkt vid kontakt med väggar/glas samt mer stabilt i sin helhet. Slagytan består av en kombination av kolfiber och glasfiber vilket skapar en solid och skön träffkänsla utan att den känns för styv och svårspelad.

Detta padelracket är något lättare jämfört med standard med en vikt på 360 gram. Detta är något som gör Blade Hybrid 2.0 mer lättsvingat och lätthanterat på banan, speciellt vid pressade situationer. Ett lättare racket gör det också mer skonsamt mot armen.

Wilson Blade Hybrid 2.0 är fullproppad med flera av Wilsons teknologier:

– Precision Foam
En lite styvare typ av kärna som ska erbjuda härlig kontroll vid det lite lugnare spelet men som även ska ha bra access till fart, speciellt då du trycker på ordentligt i offensiva volleys eller hårda smashar.

– Carbon Fiberglass Composite
Kombination av Wilsons påkostade kolfiber samt glasfiber för att erbjuda en härlig kombination av det styvare och mjukare materialen.

– Tri-Hex Grip
Struktur på slagytan som erbjuder bättre grepp på bollen vid bollträff. Detta gör att det blir mer effekt vid tillexempel kickade smashar eller offensiva volleys då du inte vill att bollen ska studsa upp för mycket för din motståndare.

Då vi på Racketspecialsiten provspelade detta padelracket så var det speciellt den härliga kombinationen av både fart och kontroll som våra testspelare fastnade för. Blade Hybrid 2.0 med dess lite lättare vikt kändes lätthanterlig i defensiva spelet och med kombinationen av kolfiber och glasfiber i slagytan upplevdes den relativt förlåtande vilket hjälpte vid pressade lägen. I det offensiva spelet fick den även där beröm då den svarade fint i form av fart och testpersonalen gillade även känslan i racket vilket gjorde det lätt att vinkla ned jobbiga bollar för motståndarna med fin precision. Samtliga av våra testpersoner hyllade även designen på racket vilket samtliga fann mycket läcker.

Vi på Racketspecialsiten rekommenderar detta padelracket till en bred målgrupp spelare där allt ifrån nybörjare till avancerade padelspelare som inte söker ett specifikt fart eller kontrollracket utan vill ha kombination mellan dessa – absolut kan finna sin nya racketvän i Blade Hybrid 2.0.

Levereras med ”wrist strap” för att skydda racketen samt medspelare från skador om racketen skulle råka glida ur handen.

Slagytan: Kolfiber/glasfiber
Ram: Kolfiber
Kärna: Precision Foam (lite styvare)

WILSON BLADE HYBRID 2.0 2022
WILSON BLADE HYBRID 2.0 2022
1 795 KR 2 400 KR
padelfynd.se
Logo