ZERV Zinux Backpack Black/Grey

PadelXpert
SEK 500,00 949,00 Visa deal

Gör en fin deal på denna produkt hos PadelXpert under rean.

Detta är en ryggsäck som du bara måste ha! Den har plats för racket, kläder, handduk och bollar – alltså all den utrustning du behöver.

ZERV racketväska med 3 stora fack och ett skofack – Så skyddar du all din utrustning

Med denna väska kan du separera din utrustning för att skydda den. Väskan har 3 rymliga fack samt ett separat fack för dina skor. Det gör att du kan ha dina skor avskilda från resten av din utrustning så att det inte behöver lukta. Dina racketar kan också separeras från resten för att skydda dem och möjligtvis förlänga hållbarheten.

Väskan har ett stort huvudfack där du kan förvara dina kläder, handduk, bollar osv. Här i huvudfacket finns det en ficka där du med fördel kan förvara din racket.

Yttersidan på väskan är tillverkad med extra vaddering och skydd. Bakom den hårda yttersidan finns det även ett bra fack där du eventuellt kan förvara racketar.

Längst bak på väskan vid ryggen finn ännu ett fack som du också kan använda till dina racketar om du vill hålla dem helt avskilda från allt annat. Dessutom kan det självklart användas till all din utrustning.

I botten av väskan finns ett separat skofack. Det gör att dina racketar, kläder och skor inte behöver blandas ihop och därför kommer risken minska för att resten av din utrustning och tillbehör ska lukta sura skor.

Utöver de fyra nämnad utrymmena har väskan även en blixtlås-ficka på var sida. Här kan du förvara mindre småsaker som lätt försvinner i de stora facken.

Racketväska i smart design och massor av fack – Köp den idag

Allt som allt en mycket fin väska med plats för all den utrustning du behöver till match och träning.

ZERV Zinux Backpack Black/Grey
ZERV Zinux Backpack Black/Grey
SEK 500,00 949,00
padelfynd.se
Logo