STIGA AXE

OnCourt
1885kr 2995kr Visa deal

Gör en fin deal hos OnCourt under pågående rea.

Stiga AXE!

Stiga AXE med Carbon Duplex-padel är ett padelracket perfekt anpassat för padel spelaren som vill ha ett racket med bra kombination mellan kraft och känsla. Den rundade formen med hjälp av 3K-kolfiberytan hjälper att få en behaglig bollträff.

Det bästa av två världar möts i Stiga Axe, där flera lager av styv kolfiber och fjädrande glasfiber bildar den ultimata sweet spot som ger den extra kraft som behövs vid höga hastigheter. Racket ger dig bättre kontroll och kan avgöra bollen när den går väldigt fort.

Stiga AXE har utvecklats i nära samarbete med en av Sveriges största padel-elitespelare, Daniel Windahl, för att utveckla en helt ny racket för dig som har spelat mycket och vill ta det till nya nivåer, en ny nivå.

Daniel letade efter ett styvare padelracket som inte skulle kompromissa med hastighet eller kontroll och framför allt utan att ge avkall på känslan. Så här föddes AXE paddelracket. Den slagtåliga ramen på Hybrid Flexi Frame är sammansatt av en hybrid av kolfiber och Kevlar-material som tål tung användning och ger dig en unik känsla med högre hastigheter och mer stabilitet.

AXE är också STIGAs första racket med ruggad yta. Den robusta Ultra Grip-ytan har ett specialdesignat mönster för att ge dig ett bättre grepp så att du får mer bett och spin på bollen under matchspel. Precis som andra STIGA padelracketar har AXE en rundad form, låg balans och en elegant skandinavisk design.

Runt-rackethuvud / Vikt: 360-370 g / Balans: medel / Spelarnivå: Medel / Ytskikt: Struktur

STIGA AXE
STIGA AXE
1885kr 2995kr
padelfynd.se
Logo