Babolat Technical Vertuo 2022

PadelXpert
SEK 995,00 1.895,00 Visa deal

Gör en fin deal på denna produkt hos PadelXpert under rean.

Här kommer en fantastisk racket för den offensiva spelaren, med bra teknik, som önskar lite extra kraft i dina slag. Det är Technical Vertuo i en förbättrad utgåva, med en uppgraderad cool design.

Diamantformad padelracket för den offensiva spelaren – Hög balans och extra kraft

Denna racket är det perfekta valet för dig som har en bra teknik men som saknar lite fart. Racketen är nämligen diamantformad och framtung. Det är två faktorer som bidrar till den ultimata kraften. Trots den extra kraften får du fortfarande lite precision.

Med racketens lätta vikt på 355 g, får du även precision i dina slag. Dessutom blir det lättare att föra racketen genom luften. Samtidigt får du en framtung balans som ger dig extra kraft då vikten ligger långt upp i racketen.

Racketen är tillverkad med Black EVA vilket är ett slags kvalitetsskum. Det är ett elastiskt mjukt skum som ger dig maximal kraft samtidigt som du får hög komfort. Dessutom ger det lite bättre bollkänsla då detta skum gör racketen mjukare.

Holes Pattern System är tekniken bakom hålmönstret i racketen. Här har man taktiskt placerat hålen på rätt ställen samt förstorat eller minskat storleken för att ge de bästa spelegenskaperna. Denna teknik optimerar energiöverföringen samt ökar precisionen i dina slag.

Vibrabsorb System är en vibrationsdämpande teknik som dämpar de stötar som kommer upp genom din spelarm. Det minskar risken för skador i armen.

Ramen är tilverkad i kol. Det ett starkt kvalitetsmaterial med bra spelegenskaper, extra stabilitet och hållbarhet i racketen.

Ytan på racketen är tillverkad i glasfiber. Det är ett lite mer elastiskt material. Därför får du bättre kontroll och bollkänsla.

Mjukt skum med maximal kraft – Köp här i shoppen idag!

Sammantaget är det en fantatsisk racket för dig som offensiv spelare och därmed önskar mer fart och kraft än kontroll. Men du ska självklart inte kompromissa med bekvämlighet.

Babolat Technical Vertuo 2022
Babolat Technical Vertuo 2022
SEK 995,00 1.895,00
padelfynd.se
Logo