ZERV Flush Z500

PadelXpert
SEK 900,00 1.999,00 Visa deal

Gör en fin deal på denna produkt hos PadelXpert under rean.

Fantastisk padelracket för nybörjaren, den lätt erfarna, ungdomsspelaren och motionären! Racketen kommer med en ram i kolfiber och en yta i glasfiber så du få med dig lite av allt.

ZERV padelracket ger en bra blandning av kontroll och kraft i varje slag

Med denna racket får du lite av allt. Du får kraft, kontroll, hållbarhet, styvhet och bollkänsla. Detta är ett riktigt bra alternativ för dig som vill ha en racket till riktigt bra pris! Du får en riktigt bra upplevelse på banan.

Racketen är tillverka av 50% glasfiber och 50 % kol: Glasfibern ger dig bra elacticitet, bollkänsla och kontroll. Kolet ger hållbarhet, styvhet och kraft.

Kärnan är tillverkad med EVA Core Foam. Det är ett skum som snabbt återgår till sin ursprungliga form efter varje slag, Det gör dig snabbt redo för nästa slag. Detta ger också bättre kontroll och bollkänsla.

Ramen är tillverkad av kolfiber. Det betyder att ramen är tillverkad av 100% kol, vilket är en stor fördel. Kolmaterialet ger en bättre hållbarhet och mer styvhet. Det innebär att du får en hållbar racket. Dessutom får du bättre energiöverföring i dina slag, dvs du får bättre kraft.

Pro 3K Glass Fiber är materialet som används i ytan. Denna glasfiber ger både bra elacticitet och bollkänsla och därmed blir racketen lättare att hantera för dig.

Allt som allt får du en fantastisk racket som erbjuder lite av varje. Du får kraft, kontroll och snabb återhämtning så att du alltid är redo för nästa slag. Dessutom är den hållbar tack vare kolfiberramen.

Droppformad padelracket med bra bollkänsla, snabb återhämtning och cool design

Naturligtvis kommer denna racket även i en riktigt snygg design i vitt, svart och orange.

ZERV Flush Z500
ZERV Flush Z500
SEK 900,00 1.999,00
padelfynd.se
Logo