Wilson Ultra Pro v2

Nordic Padel
1695.00kr 2749.00kr Visa deal
Visa kod

Passa på att göra en bra deal på denna produkt hos Nordic Padel.

Wilson Ultra Pro v2 är den senaste nyheten från Wilson. Padelracket är tillverkat av kolfiber, vilket ger spelaren mer respons och tryck i träffen. Den nya rackethalsen, Power Pillar, ger racket extra stabilitet och kraft medan Double Carbon Wall 2.0-teknologin med olika styvhet i kolfiberlagren ger en flexibel känsla i bollträffen. Förenklat kan det sägas att racket ger dig bättre kraft när du vill trycka på samtidigt som du får en bättre kontroll i situationer som kräver det. Med andra ord ska teknologin göra att racket anpassar sig bättre efter dig och ditt läge.

Vidare så är racket diamantformat och kommer med en hög balans. Diamantformen lämpar sig för dig som söker fart och generellt sett erbjuder den någon mindre kontroll. Till föjd av ovan nämnda teknologier i kombination med konkava ramen, som ger racket en större sweet spot, så får spelaren bra kontroll trots diamantformen. Dessutom ligger vikten på ca 360 gram vilket gör det väldigt lätthanterligt och någorlunda skonsamt mot armbågen. Letar du efter ett racket med bra fart som samtidigt är skonsamt mot armbågen kan Wilson Ultra Pro v2 vara ett bra val. Racket har dessutom en mjuk kärna.

Slutligen så har träffytan Opti Grip teknologin som är ett räfflat mönster som ger dig mer effekt och spinn i bollträffen.

Vikt: 360 gram
Form: Diamant
Balans: Hög
Ramprofil: 38mm
Kärna: Soft EVA Foam
Träffyta: Räfflad
Material: Kolfiber
Fodral: Ingår ej

Wilson Ultra Pro v2
Wilson Ultra Pro v2
1695.00kr 2749.00kr
padelfynd.se
Logo