Wilson Bela Elite

Nordic Padel
2595.00kr 3195.00kr Visa deal
Visa kod

Passa på att göra en bra deal på denna produkt hos Nordic Padel.

Wilson Bela Elite är den något mjukare varianten av toppracket Wilson Bela Pro som är framtaget med den genom tiderna bästa padelspelare, Fernando Belasteguin, som var världsetta under hela 16 år.

Likt Pro-varianten så är racket diamantformat med en medelbalans. Således ställer det större krav på en bra bollträff men ger samtidigt otroligt bra utväxling då du kommer rätt till bollen. Trots sin diamantform så erbjuder racket förvånansvärt bra kontroll och precision vid försvarsspel. Träffytan är tillverkad i något mjukare kolfiber än Pro, men ger fortfarande en snabb respons vid bollträff. Ytan har vidare en struktur som faktiskt är inspirerad från Wilsons basketbollar och är knottrigt samt något sträv. Detta bidrar till extra skruv i kicksmashen eller bandejan.

Rackets kärna är något mjukare och benämns av Wilson som Soft EVA Foam. Kolfiberytan och Firm Foam Core-kärnan gör att racket är väldigt responsivt i det offensiva spelet och ger bra tyngd och kraft i volleys och over heads. Slutligen finns det även ett vibrationsdämpande system i racket som reducerar vibrationerna från bollträffen och således gör racket skonsammare mot armbågen.

Vikt: 365 gram
Form: Diamant
Balans: Medel
Ramprofil: 38mm
Kärna: Soft EVA Foam
Träffyta: Ruggad
Material: Kolfiber
Fodral: Ingår ej

Wilson Bela Elite
Wilson Bela Elite
2595.00kr 3195.00kr
padelfynd.se
Logo