Toppmodell

NOX AT10 GENIUS ATTACK 18K 2022

Racketspecialisten
2 835 KR 3 395 KR Visa deal

Köp denna produkt hos Racketspecialisten till kampanjpris.

AT10 Genius i diamantform!

Nox AT10 Genius är Agustin Tapias racketval och ett padelracket som blivit ett av de mest populära toppracketarna på marknaden senaste året. Nu släpper Nox denna nya ”attack-variant” som vänder sig till de padelspelare som söker ett offensivt racketval i AT10-serien.

AT10 Genius Attack 18K 2022 kommer med en diamantform och en hög balans vilket ger fina spelegenskaper i det offensiva spelet. Med detta padelracket kommer du få lättare att avgöra bollen med en kraftfull träffkänsla och mycket tyngd i ditt spel.

Slagytan är tillverkad av det påkostade kolfibermaterialet Carbon 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen.

AT10 Genius Attack 18K 2022 är fullproppad med påkostade teknologier från Nox där några av dom listas nedan:

– Rough Surface
En slagyta på detta padelracket som bäst kan liknas med sandpapper vilket ger bra grepp på bollen och extra effekt i t.ex. kickade smashar.

– HR3 Core
Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ”high memory-EVA vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet.

– Oversize Grip
Detta padelracket har aningen längre grepp till skillnad mot många andra modeller från Nox som generellt sätt har ganska korta grepp. Passar perfekt för dig som trivs med ett lite längre grepp samt för dig som ibland spelar med dubbelfattad backhand.

– Anti Vibration System (AVS)
Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget.

– Smart Strap System
En påkostad handledsrem som på enkelt sätt går att byta ut.

Testomdöme Racketspecialisten:

Då vi på Racketspecialisten provspelade detta padelracket så upplevde vi verkligen att den upplevdes så som specifikationen säger. Den svarade mycket fint vid det offensiva spelet på nät där vi fick en härlig tyngd i våra offensiva volleys och bidrog också till kraftfulla smashar. Sandpappersrukturen på slagytan var också något vi uppskattade och gav ett extra grepp om bollen vilket resulterade i bättre effekt vid t.ex. kickade smashar. Detta padelracket ställer lite högre krav på dig som spelare i det defensiva spelet då diamantformen gör den något mer svårspelad jämfört med vanliga AT10 Genius. Detta padelracket upplevs också aningen styvare vilket gör sweetspot lite mindre men genererar maximalt med fart då du väl kommer rätt i träffen.

Vi rekommenderar detta padelracket till den offensiva motionären/tävlingsspelaren som är ute efter maximalt med kraft och gärna avgör bollen med ett vinnande slag.

NOX AT10 GENIUS ATTACK 18K 2022
NOX AT10 GENIUS ATTACK 18K 2022
2 835 KR 3 395 KR
padelfynd.se
Logo