HEAD GRAPHENE XT VECTOR

Racketspecialisten
1 095 KR 1 895 KR Visa deal

Köp denna produkt hos Racketspecialisten till kampanjpris.

Personalfavorit hos oss på Racketspecialisten till fantastiskt kampanjpris.

Extremt trevlig padelracket för en mycket bred målgrupp då racket har en rund form och jämn balans.

När vi på Racketspecialisten provspelade Head Graphene XT Vector så kände vi direkt att denna modell var lättspelad med mycket kontroll och känsla i bollträffen. Det fanns även bra tryck och fart i det offensiva spelet.

Vi tror att den passar spelare som vill ha full kontroll och precision över hela banan och här får du en riktigt fin spelkänsla i ett bra padelracket.

Head Graphene XT Vector har mycket av Heads senaste teknologier och också Graphene XT som är ett lättare och starkare material. Detta gör racketen mer lättsvingad samt att det nu genererar mer power.

Graphene är ett material som Head valt att applicera i samtliga nya toppracketar. Två forskare delade 2010 på nobelpriset i fysik när de kom på detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper.

För alla oss som inte är fysiker så kan vi kort konstatera att detta otroligt starka material gör att man kan fördela materialet och därmed vikten annorlunda på racketen utan att påverka t ex balanspunkt. Man kan därmed laborera med viktfördelningar för att få mer fart ur racketen samtidigt som man bibehåller kontroll och spelkänsla.

HEAD GRAPHENE XT VECTOR
HEAD GRAPHENE XT VECTOR
1 095 KR 1 895 KR
padelfynd.se
Logo