HEAD Graphene 360 Alpha Power

Padelspecialisten
995.00kr 1,995.00kr Visa deal

Köp produkten på kampanj hos Padelspecialisten en begränsad tid.

Head Graphene 360 Alpha Power

Head Graphene 360 Alpha Power är ett padelrack tillverkat för både tävlingsspelare och motionärer. Padelrackets droppform och teknologi ger dig som padelspelare maximal fart samtidigt som dess mjuka kärna ger spelaren känsla och kontroll i bollträffen. Den nya borrtekniken för padelrackets hål resulterar i en ännu större sweetspot.

Graphene 360 Alpha Power är ett utmärkt val av padelrack för både tävlingsspelaren och motionären. Klykan mellan träffytan och handtaget är utvecklat för att ge ytterligare stabilitet för dig som padelspelare.

Den största skillnaden gentemot föregångaren är att Head har applicerat det nya, uppdaterade materialet Graphene 360. Detta material förbättrar padelrackets förmåga att reducera vibrationer vid bollträff för en mer förlåtande och skönare träffkänsla för dig som padelspelare. Graphene 360 gör även att racketen erbjuder bättre kontroll jämfört med den tidigare versionen.

Graphene är ett material som Head valt att applicera i samtliga nya toppracketar.  2010 delades nobelpriset i fysik ut till två forskare då de utveckladde detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att Graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper.

Är ni, likt oss på Padelspecialisten, inte är fysiker utan padelspelare? Då kan vi konstatera att detta oerhört starka material gör att man kan fördela vikten annorlunda på padelracket utan att rubba på balanspunkten.  Tack vare detta kan man laborera med olika viktfördelningar för att få ut mer speed och kraft.  Allt detta, samtidigt som man inte ändrar på spelkänslan och kontrollen.

Är du fortfarande osäker på vilket padelrack du ska välja?  Då får du gärna läsa igenom vår racketguide för att hitta det perfekta padelracket för dig!

HEAD Graphene 360 Alpha Power
HEAD Graphene 360 Alpha Power
995.00kr 1,995.00kr
padelfynd.se
Logo