HEAD GRAPHENE 360 ALPHA ELITE BLACK EDITION 2.0 2022

Racketspecialisten
1 395 KR 2 095 KR Visa deal

Köp denna produkt hos Racketspecialisten till kampanjpris.

Alpha Elite Black Edition i en uppdaterad modell!

Head Graphene 360 Alpha Elite Black Edition 2.0 är ett padelracket som passar tävlingsspelare samt motionärer. Racketens droppform och teknologier ska ge spelaren mycket tryck och fart samtidigt som dess mjuka kärna ger spelaren känsla och kontroll i bollträffen.

I denna variant har man valt att applicera det uppdaterade materialet Graphene 360. Detta nya material förbättrar racketens förmåga att reducera vibrationer vid bollträff för en mer förlåtande och skönare träffkänsla. Det nya materialet gör även att racketen erbjuder bättre kontroll samt stabilitet jämfört med den tidigare versionen.

”Optimized Sweetspot” ska tillsammans med ”Flexible Chassis” (hålens form och placering samt en mjukare ram) ger racketen en större sweetspot och ska underlätta att få en perfekt träff på bollen. Power Foam teknologin ska ge spelaren maximalt med fart och tryck i bollträffen.

Teknologier:

– Smart Bridge
Teknologi som reducerar oönskade vibrationer i armen och förebygger skador.

– Power Foam
Ett lite hårdare foam som genererar väldigt bra fart på bollen, perfekt för den offensiva spelaren.

– Optimized Sweetspot
Hålen är placerade på ett så optimalt sätt som möjligt för att göra racket mer förlåtande med en större sweetspot.

– Flexible Chassis
En ny mjukare konstruktion som samspelar med skumgummit och ger spelaren en mjukare bollträff samt större sweetspot.

Alpha Elite Black Edition 2.0 är ett perfekt racket som passar både motionärer och tävlingsspelare.

Graphene är ett material som Head valt att applicera i samtliga nya toppracketar. Två forskare delade 2010 på nobelpriset i fysik när de kom på detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper.

För alla oss som inte är fysiker så kan vi kort konstatera att detta otroligt starka material gör att man kan fördela materialet och därmed vikten annorlunda på racketen utan att påverka t ex balanspunkt. Man kan därmed laborera med viktfördelningar för att få mer fart ur racketen samtidigt som man bibehåller kontroll och spelkänsla.

HEAD GRAPHENE 360 ALPHA ELITE BLACK EDITION 2.0 2022
HEAD GRAPHENE 360 ALPHA ELITE BLACK EDITION 2.0 2022
1 395 KR 2 095 KR
padelfynd.se
Logo