Toppmodell

HEAD DELTA PRO 2022

Racketspecialisten
1 979 KR 3 195 KR Visa deal

Köp denna produkt hos Racketspecialisten till kampanjpris.

Heads nya och mest kraftfulla padelracket!

Med sin diamantform och höga balans erbjuder detta racket spelaren att utvinna mycket hög fart i sitt spel och slå de avgörande bollarna.

Delta Pro har en extra stor sweetspot, detta tack vare racketens form, teknologin ”Optimized Sweetspot” och nya konstruktionen ”Auxentic”. Auxentic-konstruktionen ska ge en otrolig känsla i racketen samt ger spelaren access till mycket kraft och fart i sitt spel.

Denna modell har även ”Power Foam” teknologin, vilket är ett mjukt material som ska svara extra snabbt för att ge spelaren en kraftfullare bollträff, tillsammans med ”Extreme Spin”, som är en ruggad yta för att öka spinn och skruv i bollträffen.

Slagytan är utrustad i kolfiber för att bidra mer känsla och precision i dina slag, detta samtidigt gör racket mer slitstarkt och hållbart.

Teknologier:
– Smart Bridge
Teknologi som reducerar oönskade vibrationer i armen och förebygger skador.

– Power Foam
Ett lite hårdare foam som genererar väldigt bra fart på bollen, perfekt för den offensiva spelaren.

– Optimized Sweetspot
Hålen är placerade på ett så optimalt sätt som möjligt för att göra racket mer förlåtande med en större sweetspot.

– Extreme Spin
Slagytan är utrustad med lite struktur för att få mer bett i bollen, som därmed bidrar till spin.

– Anti Shock Skin
Bumpern/ramskyddet runt racket är inte bara till för att skydda racket vid smällar mot glas eller golv. Det ska även göra att racket reducerar vibrationer på ett effektivt sätt.

– Graphene Inside
Detta nya material förbättrar racketens förmåga att reducera vibrationer vid bollträff för en mer förlåtande och skönare träffkänsla.
Graphene Inside gör även att racketen erbjuder bättre kontroll jämfört med den tidigare versionen.

Graphene är ett material som Head valt att applicera i samtliga nya toppracketar. Två forskare delade 2010 på nobelpriset i fysik när de kom på detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper.
För alla oss som inte är fysiker så kan vi kort konstatera att detta otroligt starka material gör att man kan fördela materialet och därmed vikten annorlunda på racketen utan att påverka t ex balanspunkt. Man kan därmed laborera med viktfördelningar för att få mer fart ur racketen samtidigt som man bibehåller kontroll och spelkänsla.

Rekommenderat pris från Head 3195 kr.

HEAD DELTA PRO 2022
HEAD DELTA PRO 2022
1 979 KR 3 195 KR
padelfynd.se
Logo