DROP SHOT CONQUEROR 9.0 SOFT

Racketspecialisten
2 295 KR 2 895 KR Visa deal

Köp denna produkt hos Racketspecialisten till kampanjpris.

Denna nya Drop Shot Conqueror 9.0 SOFT delar funktioner med Drop Shot Conqueror 9.0, med droppform, vilket ger en relativt stor sweetspot och en medelhög balans för att få den perfekta mixen utav fart och kontroll. Skillnaden är att detta padelracket har en mjukare kärna som ger dig en skönare känsla samt kraft i slagen när du så önskar.

CURV 360 ARMOR tillsammans med TWIN TUBULAR SYSTEM ger dig ett hållbart padelracket som står emot bollträffen på ett närmast oslagbart sätt.

Ytan på detta padelracket är uppbyggt av Rectangle Carbono, vilket innebär att varje kolfibertråd är uppbyggd av 24 000 trådar. Detta är utvecklat av Textreme i rektangulära former, för en större mekanisk verkan av elasticitet och reaktion vilket ger en snabbare respons när du slår bollen. Man får dessutom mer stabilitet i och med att det är rektangulära plattor, vilket i sin tur bidrar till en skönare träffkänsla.

Detta omsätts i praktiken till en otrolig träffkänsla med kontroll som resultat. Detta reaktiva kolfiber ger också den hårt slående spelaren goda möjligheter till fart och kraft då det behövs.

3D FACE är det rombformade mönstret på ytan som erbjuder extra effekt vid bollträffar som kräver detta för maximal spinn.

Med en kärna bestående av EVA SOFT blir träffen mjuk och fokus ligger på att hjälpa till med farten samt absorbera oönskade vibrationer.

Med top of the line teknologierna CORK CUSHION GRIP och SILICONE GRIP CHANNEL så lämpar sig detta padelracket även för spelare som har känningar i armbågen mm.

POWER BEAM HEART stabiliserar racket vid bollträffar och erbjuder således extra kontrollkänsla.

Helfodral ingår.

DROP SHOT CONQUEROR 9.0 SOFT
DROP SHOT CONQUEROR 9.0 SOFT
2 295 KR 2 895 KR
padelfynd.se
Logo