DoPadel Gemini

Nordic Padel
2795.00kr 3495.00kr Visa deal
Visa kod

Passa på att göra en bra deal på denna produkt hos Nordic Padel.

Det Göteborgsbaserade varumärket DoPadel levererar högkvalitativa, handgjorda, padelracketar som är tillverkade i en av Spaniens mest ansedda fabriker – i en skandinavisk och stilren design. Racketarna är dessutom utrustade med en patenterad gummiyta som reducerar vibrationer och bidrar till ökad spin i slagen.

DoPadel Gemini 2022 är en ny toppmodell från DoPadel, där de har skapat padelracket för den offensiva spelaren. Slagytan är tillverkad i 24k kolfiber och ramen är tillverkad i kevlar och kolfiber, detta ger ett vridstyvt racket med tillgång till bra fart. I kärnan arbetar man både ett hårt och ett mjukt lager EVA-skum. Dual Core-kärnan gör att du får en fin och mjuk känsla i det lugnare spelet och explosiv fart när du trycker på.

När vi testspelade DoPadels 2022 kollektion var detta vårt favoritracket då vi upplevde att det hade en stor sweet spot som gav en komfortabel bollträff bak i banan, en stabil volley. Det var även racket som genererade mest fart i smashar och overhead-spel.

Vikt: 350-365 gram
Form: Dropp
Balans: Medel
Ramprofil: 38mm
Material: 24k kolfiber
Kärna: Eva Blue Hard/Eva Soft White
Träffyta: Goma, patenterade gummiytan
Fodral: Ingår ej

DoPadel Gemini
DoPadel Gemini
2795.00kr 3495.00kr
padelfynd.se
Logo