Bullpadel Indiga PWR 22

Padelspecialisten
640.00kr 995.00kr Visa deal

Köp produkten på kampanj hos Padelspecialisten en begränsad tid.

Bullpadel Indiga PWR 22

Bullpadel Indiga PWR 22 ingår i Bullpadels helt nya Indiga-serien som lanseras 2022. Detta padelracket har en diamantform med en högbalans vilket passar dig som söker ett kraftfullt racket. Racket vänder sig till dig som spelat ett tag och går från ett runt eller droppformat racket och söker mer fart och kraft i det offensiva spelet.

Det nya INDIGA PWR padelracket är ett ultralätt, bekvämt och mycket användarvänligt padelracket med diamantform och maximal kraft.

Vikt: 360-370 gr.
Profil: 38 mm.
Balans: Hög
Form: Diamant
Ytterkärna: Polyglas
Inre kärna: SoftEva

Tekniknologier:
Polyglass / SoftEva / Carbon Tube

Racket har en yttre kärna är gjord av polyglasfiber med en kärna av SoftEva-materialet, medan dess CarbonTube-ram är gjord av 100 % kolfiber.

Bullpadel grundades 1995 för mer än 25 år sedan av en grupp argentinska och spanska proffs. Idag är Bullpadel ett av de mest populära märkena inom padel och är marknadsledande i Sverige. Bullpadel används utav alla typer av spelare, detta för den höga kvaliteten på sina produkter, men särskilt för deras omtyckta padelracket. Varumärket Bullpadel har en stark drivkraft och ambition att leda produktutvecklingen. Det spanska märket tillverkar padelracketar lämpade för såväl motionärer som proffsspelare.

Hela 2022 års sortiment hittar du här.

Bullpadel Indiga PWR 22
Bullpadel Indiga PWR 22
640.00kr 995.00kr
padelfynd.se
Logo