Bullpadel Flow Light 22

Padelspecialisten
745.00kr 1,395.00kr Visa deal

Köp produkten på kampanj hos Padelspecialisten en begränsad tid.

Bullpadel Flow Light 22

Bullpadel Flow Light 22 är ett högkvalitativt racket ur Bullpadels 2022-års serie som riktar sig väl för damer på motion/medelnivå.

Detta padelracket är lättspelat allround-racket som lämpar sig bra för en bred skara damspelare. Racket har en lättare vikt vilket gör Flow Light perfekt för damer som föredrar att spela med mycket kontroll. Rackets låga vikt gör även detta padelracket lättmanövrerat samtidigt som det inte belastar arm/armbåge i samma utsträckning som tyngre racketar.

Racket är utrustat med Bullpadels nya STReinforce system. Detta är en nyutvecklad kanal som utgår från sidan av rackets hals vilket ger racket mer styvhet och minskar rackets vikt vilket gör det smidigare.

Teknologier:
Vikt: 350-360 grs.
Profil: 38 mm.
Balans: Låg
Form: Round
Ytskikt: Polyglass
Kärna: SoftEva
Player: medelspelare
Fart/kontroll: 75/75

Bullpadel grundades 1995 för mer än 25 år sedan av en grupp argentinska och spanska proffs. Idag är Bullpadel ett av de mest populära märkena inom padel och är marknadsledande i Sverige. Bullpadel används utav alla typer av spelare, detta för den höga kvaliteten på sina produkter, men särskilt för deras omtyckta padelracket. Varumärket Bullpadel har en stark drivkraft och ambition att leda produktutvecklingen. Det spanska märket tillverkar padelracketar lämpade för såväl motionärer som proffsspelare.

Hela 2022 års sortiment hittar du här.

Racketfodral ingår.

Bullpadel Flow Light 22
Bullpadel Flow Light 22
745.00kr 1,395.00kr
padelfynd.se
Logo